Artikuj

 • Coxarthrosis është një sëmundje e nyjeve të hip. Llojet e koksartrozës, arsyet e shfaqjes së saj. Diagnostifikimi dhe trajtimi i koksartrozës.
  22 Qershor 2021
 • Dhimbja e mesit shoqërohet me sëmundje të tjera. Natyra e ndjesive të dhimbshme varet tërësisht nga arsyet që i kanë shkaktuar ato. Kërkohet diagnoza e saktë dhe trajtimi i duhur
  10 Qershor 2021
 • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës është një nga sëmundjet më të zakonshme të shpinës. Trajtimi i osteokondrozës së shpinës së qafës së mitrës përbëhet nga metoda mjekuese, fizioterapeutike, jo-tradicionale dhe tradicionale.
  3 Qershor 2021
 • Osteokondroza e shpinës torakale është një nga sëmundjet degjenerative të aparatit osteokondral të trupit. Merrni parasysh shkaqet e paraqitjes, simptomat kryesore, diagnozën dhe trajtimin e osteokondrozës së gjoksit.
  25 Prill 2021
 • Osteokondroza e rajonit lumbosakral është një sëmundje e disqeve ndërvertebrore në pjesën e poshtme të shpinës, faktorët e sëmundjes, i cili kryen trajtimin, fazat e sëmundjes, trajtimin dhe rezultatet.
  22 Prill 2021
 • Cili është ndryshimi midis artritit dhe artrozës nga natyra e sëmundjes. Simptomat dhe trajtimi i artritit, parandalimi i artrozës.
  16 Prill 2021
 • Osteoartriti i shtyllës kurrizore të qafës së mitrës, si zhvillohet, shkaqet e artrozës së rruazave të qafës së mitrës, diagnoza dhe trajtimi.
  14 Prill 2021
 • Me dhimbje në qafë dhe shenja të tjera të mbaresave nervore të shtypura, duhet të shihni një mjek, ndoshta këto janë simptoma të osteokondrozës së qafës së mitrës.
  10 Prill 2021
 • Trajtimi i osteokondrozës së shpinës mesit. Cilat janë simptomat e sëmundjes. Shkaqet e osteokondrozës së shpinës mesit.
  9 Prill 2021
 • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës është një nga sëmundjet më të zakonshme. Shkaqet e osteokondrozës së qafës, manifestimet klinike të sëmundjes. Trajtimi i osteokondrozës.
  7 Prill 2021
 • Një përmbledhje e shkaqeve kryesore të artrozës së nyjeve të gjurit: faktorët kryesorë dhe simptomat. Shkaqet e shfaqjes së sëmundjes dhe metodat e luftës.
  7 Prill 2021
 • Osteokondroza e qafës së mitrës është një patologji e karakterizuar nga zhvillimi i çrregullimeve distrofike në disqet ndërvertebrore të shpinës së qafës së mitrës.
  6 Prill 2021
 • Trajtimi i osteokondrozës së qafës së mitrës. Ushtrim terapi dhe masazh. Pothuajse asnjë metodë e trajtimit të osteokondrozës nuk përdoret pa vizituar një dhomë masazhi dhe një dhomë fizioterapie.
  6 Prill 2021
 • Si ta trajtojmë artrozën e kyçit të gjurit në shtëpi në mënyrën më efektive? Shenjat e gonartrozës, shkaqet, diagnoza. Lexoni të gjithë informacionin se si të kuroni sëmundjen në shtëpi në artikull!
  5 Prill 2021
 • Arthrosis është një sëmundje degjenerative e një natyre distrofike, e shprehur në dëmtimin e indeve të kërcit dhe nyjeve. Rreth një e treta e njerëzve në moshë të vjetër diagnostikohen me këtë. Prandaj, vlen të dini se cilin specialist duhet të kontaktoni dhe si ta trajtoni këtë sëmundje.
  5 Prill 2021
 • Osteokondroza është një sëmundje që prek shumë njerëz. Këta sigurisht nuk janë të rinj dhe jo fëmijë, por tashmë ata që janë mbi tridhjetë vjeç.
  4 Prill 2021