Aleksander Barjaba autor

emër:
Aleksander Barjaba
Artikuj:
1

Artikuj

  • Një përmbledhje e shkaqeve kryesore të artrozës së nyjeve të gjurit: faktorët kryesorë dhe simptomat. Shkaqet e shfaqjes së sëmundjes dhe metodat e luftës.
    7 Prill 2021