Elsa autor

emër:
Elsa
Artikuj:
1

Artikuj

  • Arthrosis është një sëmundje degjenerative e një natyre distrofike, e shprehur në dëmtimin e indeve të kërcit dhe nyjeve. Rreth një e treta e njerëzve në moshë të vjetër diagnostikohen me këtë. Prandaj, vlen të dini se cilin specialist duhet të kontaktoni dhe si ta trajtoni këtë sëmundje.
    5 Prill 2021