Arijan autor

emër:
Arijan
Artikuj:
1

Artikuj

  • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës është një nga sëmundjet më të zakonshme të shpinës. Trajtimi i osteokondrozës së shpinës së qafës së mitrës përbëhet nga metoda mjekuese, fizioterapeutike, jo-tradicionale dhe tradicionale.
    3 Qershor 2021