Elisa autor

emër:
Elisa
Artikuj:
1

Artikuj

  • Dhimbja e mesit shoqërohet me sëmundje të tjera. Natyra e ndjesive të dhimbshme varet tërësisht nga arsyet që i kanë shkaktuar ato. Kërkohet diagnoza e saktë dhe trajtimi i duhur
    10 Qershor 2021