Amarildo Gjonaj autor

emër:
Amarildo Gjonaj
Artikuj:
1

Artikuj

  • Osteokondroza e rajonit lumbosakral është një sëmundje e disqeve ndërvertebrore në pjesën e poshtme të shpinës, faktorët e sëmundjes, i cili kryen trajtimin, fazat e sëmundjes, trajtimin dhe rezultatet.
    22 Prill 2021