Shqyrtime Optimove

 • Arijan
  Përballuar artritin në një moshë mjaft të hershme. Pas një dëmtimi sportiv, ai u rikuperua dobët dhe filloi të vërejë se nyja e tij në gju u lëndua në mëngjes. Thënë qartë, dhimbja u zhduk kur ai filloi të ecë. Siç shpjegoi mjeku, kjo është një simptomë tipike e artritit. Optimove i përshkruar - Jam i kënaqur me rezultatin. Të gjitha ndjesitë e dhimbshme u zhdukën shumë shpejt.
  Optimove
 • Elsa
  Artriti është një problem i madh për familjen tonë. Nyjet e nënës sime në krahët e saj dukeshin rrënqethëse dhe gjithmonë të lënduara. Kur fillova të vërej shenjat e para (inflamacion, ënjtje), menjëherë shkova te mjeku. Optimov i rekomanduar si ilaç natyral dhe efektiv. Kursi është prerë dhe problemi është zhdukur. Ndihmon madje një nënë me fazën e saj të përparuar - dhimbja qetësohet menjëherë.
  Optimove
 • Bleona
  Unë rekomandoj një ilaç efektiv. Vetëm ai më shpëtoi nga dhimbja e tmerrshme në spondilozën time të qafës së mitrës. Për mua, Optimove është pak e shtrenjtë, por kur nuk mund ta ktheni kokën edhe një herë, nuk varet nga kursimi.
  Optimove
 • Altin
  Ishte skeptik ndaj kondroprotektorëve. Unë e konsideroja këtë si diçka nga kategoria e shtesave dietike që tregtarët dinakë i imponojnë një publiku sylesh. Befasuar këndshëm isha gabim. Optimove ka një përbërje vërtet të mirë: në çdo rast, më ndihmoi shumë me një përkeqësim vjeshtor të artritit.
  Optimove
 • Elisa
  Më është përshkruar Optimove nga një reumatolog. Unë piva kursin, jam i lumtur. Ajo vuante nga zhvillimi i shpejtë i artrozës në sfondin e përçarjes hormonale. Dhimbjet ishin të tmerrshme natën. Para kësaj, kondroprotektori u shpëtua vetëm duke aplikuar akull, por efekti ishte jetëshkurtër. Tani e harrova problemin.
  Optimove
Vlerësimi Optimove
4.8
21