Udhëzime për përdorim Optimove

Udhëzime për përdorimin e kapsollave Optimove

Para se të përdorni kondroprotektorin Optimove për nyje dhe shpinë, është e rëndësishme të lexoni udhëzimet për përdorim dhe të dini se si ta përdorni ilaçin. Përdorni kapsula për të rritur lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve si më poshtë:

    si të merrni kapsulat Optimove
  • Merrni 2 deri në 2 kapsula çdo ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje) me vaktin tuaj të rregullt.
  • Qëndroni fizikisht aktiv dhe pini shumë lëngje.
  • Përfundoni të gjithë kursin e trajtimit në një muaj të plotë kalendarik.

Pacienti mund të ndiejë lehtësim të ndjeshëm pas ditëve të para të aplikimit. Shtë e rëndësishme të mos ndërpritet marrja e kondroprotektorit në mënyrë që t'i nënshtrohet një kursi trajtimi dhe të arrihet një falje e qëndrueshme. Ruajtja e duhur ndihmon në ruajtjen e cilësisë së kapsollave Optimove për një kohë të gjatë. Droga duhet të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

importantshtë e rëndësishme të merret parasysh që dieta dhe mënyra e jetesës luajnë një rol të rëndësishëm në trajtimin e sëmundjeve të kyçeve. Për të arritur një efekt gjithëpërfshirës, është e rëndësishme të ushqeheni mirë (përdorni proteina dhe yndyrna të shëndetshme), të pini shumë lëngje dhe të qëndroni të lëvizshëm. Aktivitete ideale që nuk përfshijnë ngarkesë shoku në nyje (ecje, not, yoga, shtrirje).

Leximet

Baza për përdorimin e ilaçit janë format degjenerative të artritit dhe artrozës, siklet në nyje (shtypje, dhimbje kur lëvizni). Një ngarkesë e lartë në indet e kërcit dhe ligamenteve në atletët dhe njerëzit me punë fizike është gjithashtu një tregues për t'iu nënshtruar një kursi trajtimi me kondroprotektorin Optimove.

Kundërindikimet

Kondroprotektori Optimove për nyjet dhe shpinën ka një përbërje krejtësisht natyrale, nuk shkakton efekte anësore dhe praktikisht nuk ka kundërindikacione. I vetmi kufizim mund të jetë intoleranca individuale ndaj përbërësve të ilaçit. Kapsulat nuk duhet të merren gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies. Optimove ka kaluar të gjitha fazat e provave klinike në një mjedis laboratorik në Shqipëri.